Tuesday, April 28, 2009

"salam perpisahan"

24 April 2009
Tarikh ini merupakan hari terakhir aku menjalani praktikal di SAMUS...
pagi2 dtg sekolah dada aku terasa sebak amat....lagi2 bila aku tgk satu2 muka diorg masa kt phimpunan...
rugi rasanya tak dapat mengajar diorg lagi...
.:5Fairuz:.
.:4Fairuz:.
.:4 Nilam:.
.:3Fairuz:.
.:3 Intan:.
u all are d best!~
spnjang aku di SAMUS, ive got lots of experience and memories too...
paling sonok mngajar perdagangan...
dey all happening, sporting, baik, nakal pun nakal2 buah jek...
lagipun aku suke mrapu, so time mngajar kkdang ade mood merapu, aku pun bcerita la...
ajar akaun 4F pun ok...
diorang siap tolong berlakon time aku kena observe (oppss...jgn kantoi suda)..
sivik???? alamak!!!!~
hehe...aku jujur mengatakan msa kat sekolah dulu aku xdelah bersivik sgt..
so that, aku cm tak berapa gemar nk ajar sivik ni...
lagi2 sivik ni memerlukan aku bcakap apa yang diorang da taw..
except certain parts tu yg quite interesting gak la..so aku pun intersted gak nk mngajar...
so sorry la utk kelas2 sivik yg cikgu amik...
honestly im not into to teach sivik...soryyyy~

pagi2 n aku amik ksempatan mask ke kelas 5F..ingt nk ckp sepatah dua kata je sbg kata2 ppisahan tp berlarutan smpai berpelukan dan bernangisan...
at 1st, i can even cntrol my feeling, tapi bile smpai satu ketika, saat2 bahagia mhabiskan masa bsama mereka mbuatkan aku berasa hiba dan tanpa dapat dikawal, air mata aku mengalir...
aku terasa rapat dgn diorang, baik dgn diorang, bgelak tawa bsama2....
ill definitely will miss them...
to che pa...im so sorry for making u crying..im not intend to..
to all 5 Fairuzianz.....rmember me always k...so d0 me~

aku terlupa aku ada kelas 4F...ksian diorg tggu aku masuk...
aku mhabiskan masa yg ada bergambar dgn sume ank muridku...
tgh sibuk tgkap gmbar, budak 4Nilam panggil nak potong kek...
huish, bz gile..xmenyempat aku nk menulis biodata kat buku2 yg dtinggalkan ank murid aku atas meja...

lpas tu aku msuk klas 3F tgkap gmbar lagi...tp agak tkilan tak sempat msuk 3 Intan...
=(

thanx to kak pah for da prezen (sorry, im not expected that u'll give me a prezen so dat im not prepare anyhing 4u...im sorry..maybe next time would do)

thanx to guys in HEP complex for ur gift...beautiful..i like~

thanx to 5 Fairuz for da nice prezen...

thanx to izyan, fara, linda, atiqah (for d meaningful letter), yaqin, afida, fasehah (1st person who giv me prezen)....thanx a lot 4 ur prezen...

and thanx 4 'SAMUS'ian....for the everlasting memories...especially to the sporting and frenly teachers....


4 Nilam ku sayang =)








4Fairuz




3Fairuz + Syazwan 3Intan


Bidadari 3 Fairuz




5 Fairuz

1 comment:

mr bread said...

cekgu , sori la . time last day cekgu saye , fadhil , syafua etc tkde kat class sbb ktoang tk dtg kan ? kwn ktoang since tadika meninggal :( btw , gewdluck cekgu liyana lewis hha:)